Fönsterputs

Skinande ren fönsterputsning

När du värdesätter harmonin hemma lika högt som utsikten genom ditt favoritfönster eller balkonginglasning, då kan det vara bra att låta proffsen göra jobbet åt dig. Vår duktiga och ansvarsförsäkrade personal har både kunskap, teknik samt utrustning för att få dina glasrutor kristallrena! Priset inkluderar dörrkarmar, bågar och fönsterbrädor på både in och utsidan. Städmaterial och utrustning ingår i priset och transporteras till dig. Det är svårslaget tycker vi. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena.

Ett hem känns inte riktigt städat förrän alla fönster är skinande rena

Fönster behöver putsas – det både ser bättre ut och är bättre för fönstrens hållbarhet. Det är också en viktig detalj för att helheten ska bli så bra som möjligt. Det sägs att du behöver putsa dina fönster tre till fyra gånger per år. En för varje årstid är en bra påminnelse. Det kan också vara en bra idé att lägga till fönsterputsning när du bokar exempelvis visningsstäd eller storstädning. Vid flyttstädning ingår alltid fönsterputsning. Fönster som är rena, kristallklara och fläckfria släpper in mer naturligt ljus både i din bostad och på arbetsplatsen. Det är viktigt att rengöra och underhålla fönstren regelbundet. De behöver tvättas och putsas oftare än vad man kanske tror.

Nytänkande

Vi är ett nytänkande och modernt företag där du som kund enkelt kan få offert, boka städning och efterfråga särskilda önskemål. Att vara kund hos oss är enkelt.

Information

Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
Telefon: 070-408 5997
E-post: info@clean4you.se
Org. nr: 559188-6725

Vill du bli uppringd?

Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Clean4You Stockholm AB. All rights reserved | Created by