Kontorsstädning

Kontorsstädning för en bra arbetsmiljö!

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder. Vi har erfarenhet av både små och stora företag. Vi vet vikten av att ha en flexibel städleverantör som värdesätter era behov högst och lämnar det alltid rent efter sig.

Med kunden i centrum

Vi lyssnar på dig som kund och kan hjälpa er med städningen både på dag- som på kvällstid. Vi jobbar både vardagar och helger, allt för att kunna anpassa oss till era behov. När ni anlitar Clean4You, får ni alltid samma pålitliga personer att kontakta. Vi utför kontinuerliga kontroller för att ni som kunder ska vara nöjda med resultatet. Ring oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa just ert företag! Om ni strävar efter att er arbetsplats ska vara trivsam och ren, för att möjliggöra det för arbetarna till att må bra och optimera sitt arbete, då är vi det rätta valet!

Följ stegen nedan för att boka stans mest klimatsmarta städning till ditt företag!

Bli kund och boka din städning idag!

  Denna webbplats är skyddad av FriendlyCaptcha

  Nytänkande

  Vi är ett nytänkande och modernt företag där du som kund enkelt kan få offert, boka städning och efterfråga särskilda önskemål. Att vara kund hos oss är enkelt.

  Information

  Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
  Telefon: 070-408 5997
  E-post: info@clean4you.se
  Org. nr: 559188-6725

  Vill du bli uppringd?

  Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

   © 2024 Clean4You Stockholm AB. All rights reserved | Created by