Om företaget

Vilka vi är?

Clean4You AB är ett etablerat och växande städföretag som utför hushållsnära tjänster och har specialiserat sig på hemstädning och fönsterputs i Stockholm län. Vi är stolta över att arbeta med det vi är bäst på, nämligen att leverera hushållsnära tjänster av högsta kvalitet. Vår personal är pålitlig och har stor erfarenhet av hemstädning. Alla våra anställda har anställningsavtal och betalas enligt lagstadgade avtal med marknadsmässiga löner. Vi har väl utbildad och erfaren personal med trygghet i anställningen och med möjligheter till utveckling. Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie.

Trygghet och säkerhet

Vi är ansvariga för ditt hem under tiden vi vistas hos dig. Vi har fasta rutiner kring hanteringen av nycklar, personliga uppgifter och larmkodning. Vi vet att alla hem har sina egenheter. Vi är försäkrade och täcker eventuella skador och egendom om något skulle inträffa. Clean4You har alla nödvändiga försäkringar mot kund och till våra anställda, Clean4You innehar F-skatt.

Minskad miljöpåverkan

Vi väljer material, medel och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och är mer skonsamma för miljön än de du köper i mataffären. Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan. Det handlar inte bara om att välja miljövänliga medel eller att följa vår miljölagstiftning. Vi går gärna ett steg längre än vad miljölagstiftningen kräver. Vi tittat på allt vi använder från kontor till kund och försökt byta till det miljövänliga alternativet.

Kompetens, kvalité och service

Vi lägger stor vikt på att hela tiden inneha nya och innovativa redskap, maskiner och fordon. Vi strävar hela tiden efter att ligga i branschens framkant och ser därför årligen över inventarier, bil och maskinparker samt behovet av extern kompetensutbildning av våra medarbetare för att hela tiden ligga i branschens framkant vad gäller kompetens, kvalité och service.

Nytänkande

Vi är ett nytänkande och modernt företag där du som kund enkelt kan få offert, boka städning och efterfråga särskilda önskemål. Att vara kund hos oss är enkelt.

Information

Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
Telefon: 070-408 5997
E-post: info@clean4you.se
Org. nr: 559188-6725

Vill du bli uppringd?

Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Clean4You Stockholm AB. All rights reserved | Created by