Trappstädning

Vi städar ert trapphus

Trapporna är det första era besökare eller boende möts av. Med vår service, trappstädning kan du vara säker på att er fastighet och era trappor får den städning de behöver regelbundet. På samma sätt kan städning av trappor bidra till att förhindra att man behöver städa på andra ställen. Genom att ta bort mer smuts i trapporna blir städningen lättare på andra ställen i fastigheten. Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i hela Stockholm. Det handlar inte bara om att hålla det rent i trapphuset, men även säkert. Det är alltid trevligt att komma till ett välstädat trapphus, oavsett om det är ett stort bolag eller ditt hem.

Rena trappor – en fråga om säkerhet

Det är viktigt att hålla trappan ren och fräsch, eftersom det är en del av huset som använda myckett. Trappan är också en mycket utsatt del av huset, eftersom det är mycket lätt att skada sig på en smutsig trappa. Därför är det viktigt att rengöra trappan ofta och noggrant. Det finns flera saker som du behöver tänka på när du rengör trappan. För det första är det viktigt att rengöra alla ytor på trappan, så att all smuts och alla fläckar försvinner. För det andra är det viktigt att rengöra trappräcket och trappstegen, eftersom finns risk för halka på en smutsig trappa.

Följ stegen nedan för att boka stans mest klimatsmarta städning till ditt företag!

Bli kund och boka din städning idag!

  Denna webbplats är skyddad av FriendlyCaptcha

  Nytänkande

  Vi är ett nytänkande och modernt företag där du som kund enkelt kan få offert, boka städning och efterfråga särskilda önskemål. Att vara kund hos oss är enkelt.

  Information

  Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
  Telefon: 070-408 5997
  E-post: info@clean4you.se
  Org. nr: 559188-6725

  Vill du bli uppringd?

  Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

   © 2024 Clean4You Stockholm AB. All rights reserved | Created by