Butiksstädning

Din butik – era kunders bild av er

Det borde vara självklart att din butik måste vara ren och fräsch för att göra kunderna nöjda. Tyvärr är det alltför vanligt att företagare slarvar med butiksrengöringen. De tror att det räcker med en gång i veckan och att vilket städföretag som helst duger, men så ska man inte tänka. Städning är otroligt viktigt för att din butik och dina lokaler ska se så bra ut som möjligt. Det hjälper inte att du har snygga varor och en snygg presentation om det finns ett lager damm på hyllorna och om din städare slarvar med att ta bort fläckar från glasmontrar och andra ytor. En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka.

Miljöfokus

Vi på Clean4You använder oss inte av engångsartiklar och vi miljösorterar allt avfall vi hanterar. Efterfrågan av miljövänliga städprodukter ökar hela tiden hos våra kunder och att kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ ser vi i dag som en av våra viktigare uppgifter. Vi följer också alla COVID-19 säkerhetsprotokoll för att säkerställa en säker miljö för alla.

Följ stegen nedan för att boka stans mest klimatsmarta städning till ditt företag!

Bli kund och boka din städning idag!

  Denna webbplats är skyddad av FriendlyCaptcha

  Nytänkande

  Vi är ett nytänkande och modernt företag där du som kund enkelt kan få offert, boka städning och efterfråga särskilda önskemål. Att vara kund hos oss är enkelt.

  Information

  Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
  Telefon: 070-408 5997
  E-post: info@clean4you.se
  Org. nr: 559188-6725

  Vill du bli uppringd?

  Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

   © 2024 Clean4You Stockholm AB. All rights reserved | Created by