Byggstädning

Slutstädning bygg

Byggstädningen är högst viktig då vi är den sista länken i kedjan från byggstart till inflyttning. Byggprocessen involverar en stor mängd material och anställda som ofta arbetar på ett stramt schema. Det är ingen överraskning att i slutet av de flesta projekt är platsen ganska rörig, full av skräp, extra material och smutsig. Innan byggnaden kan anses vara komplett måste platsen rensas av allt byggnadsmaterial och byggnaden måste rengöras från topp till tå. Detta arbete utförs vanligtvis av en byggstädning. Stora företag brukar kontakta städföretag för detta. Vi ombesörjer byggstädningar åt såväl stora byggnadsbolag som privatpersoner. Som privatperson kan man dessutom använda RUT-avdraget med hushållsnära tjänster så arbetskostnaden blir hälften.

Kund garanti vid byggstädning med oss!

Vi garanterar att byggstädningen är väl genomförd och erbjuder personal med hög kompetens och kännedom inom branschen. Vi skräddarsyr ett komplett schema för byggstädning under bygget och efter ni slutfört ert arbete. För att se till att vi kan erbjuda bästa möjliga pris så kan vi komma ut till er arbetsplats och lämna en kostnadsfri offert på ert byggstäd. Nöjda kunder är vår största prioritet.

Nytänkande

Vi är ett nytänkande och modernt företag där du som kund enkelt kan få offert, boka städning och efterfråga särskilda önskemål. Att vara kund hos oss är enkelt.

Information

Adress: Poseidons Torg 4, 136 46 Handen
Telefon: 070-408 5997
E-post: info@clean4you.se
Org. nr: 559188-6725

Vill du bli uppringd?

Fyll i nedan uppgifter om du vill att vi ska ringa upp dig.

    © 2024 Clean4You Stockholm AB. All rights reserved | Created by